Meliá Madeira Mare Resort & SPA in Madeira – 5 * (0.00 EUR)

Meliá Madeira Mare Resort & SPA in Madeira – 5 * (0.00 EUR)

Meliá Madeira Mare Resort & SPA in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Meliá Madeira Mare Resort & SPA in Madeira, Funchal Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Meliá Madeira Mare Resort & SPA  in Madeira – 5 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Meliá Madeira Mare Resort & SPA

Omschrijving: Meliá Madeira Mare is het eerste vijfsterrenhotel van de bekende keten Melia Hotels International in Portugal. Ook hier staat Meliá Hotels International voor stijl, gastvrijheid en een onberispelijke service. Het hotel ligt direct aan de promenade en aan zee. Het loont hier dan ook zeer om een kamer met zeezicht te boeken! Met talrijke leuke restaurants in de omgeving kunnen we hier een verblijf met kamer en ontbijt aanbevelen..

Meliá Madeira Mare Resort & SPA heeft 5 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Meliá Madeira Mare Resort & SPA ligt in: Funchal,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.