Meliá Atlantico Isla Canela in Algarve – 4 * (0.00 EUR)

Meliá Atlantico Isla Canela in Algarve – 4 * (0.00 EUR)

Meliá Atlantico Isla Canela in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Meliá Atlantico Isla Canela in Algarve, Isla Canela Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Meliá Atlantico Isla Canela  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Meliá Atlantico Isla Canela

Omschrijving: Meliá Atlantico heeft heel wat in zijn mars! De ligging alleen al is perfect: heel eventjes wandelen en je ligt al te zonnebaden op het strand. Maar er valt nog zoveel meer beleven, de All In zit boordevol leuks: tennis, volleybal, fitness, aerobic, sauna… Het zwembad mag je gerust ‘kingsize’ noemen: 850 m2 om baantjes te trekken of eens lekker te ravotten! dit comfortabele hotel is een aanrader voor zowel koppels als families. Je kan kiezen voor een verblijf in halfpension of All Inclusive. Dit hotel is gelegen aan de Costa de Huelva (Spanje)..

Meliá Atlantico Isla Canela heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.4 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Meliá Atlantico Isla Canela ligt in: Isla Canela,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.