Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel in Kust van Lissabon – 4 * (1216.00 EUR)

Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel in Kust van Lissabon – 4 * (1216.00 EUR)

Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel in Kust van Lissabon is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Kust van Lissabon, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel in Kust van Lissabon, Cascais Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 1216.00 EUR. Ideaal om de Kust van Lissabon en omgeving zelf te ontdekken.

Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel  in Kust van Lissabon – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel

Omschrijving: Bij Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel is aan alles gedacht voor een zorgeloze vakantie met kinderen. Ze hebben hier zelf een wasservice speciaal voor families, want met zo veel speeltuin blijf je nooit lang schoon. Kinderen zijn urenlang zoet in de verschillende miniclubs. En met een bar in het Kids Clubhouse ben je nooit ver weg. Dineren is hier ook een Portugees feestje. Voor de allerkleinsten maakt de kok verse babyhapjes klaar. ’s Avonds klauteren de kids voldaan hun stapelbed in. Op naar morgen!.

Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van:  /10.

De richtprijs is 1216.00 EUR voor 7 dagen.

Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel ligt in: Cascais,

In de streek: Kust van Lissabon.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.