Magic Robin Hood – sterren – (635.00 EUR)

Magic Robin Hood – sterren – (635.00 EUR)

Magic Robin Hood gelegen in het stadje Albir. 

Magic Robin Hood: meer details

Omschrijving: Magic Robin Hood is gebaseerd op de avonturen van Robin Hood, wat uw verblijf hier erg bijzonder maakt. Het personeel is in stijl gekleed en overal ziet u mooie kastelen. Op dit adres hoeft u zich niet te vervelen. U kunt zwemmen in de grote zwembaden, diverse sporten beoefenen en kinderen beleven hier een topvakantie vanwege de glijbanen en kidsclub.In de houten huisjes die verspreid liggen over het terrein vindt u de leuke kamers met een eigen terras. Voor het eten wordt goed gezorgd: er is een buffetrestaurant waar voor iedereen wel wat lekkers te vinden is. Of misschien vindt u het wel leuk om een keer te gaan eten in het restaurant dat in het middeleeuwse kasteel van Richard Lionhart zit. Iets smakelijks van de grill kiezen behoort ook tot de mogelijkheden, daarvoor kunt u terecht in Friar Tuck’s Inn Grill Restaurant. En bijna vanzelfsprekend zijn er ook diverse bars waar u kunt proosten op de vakantie.

Stad: Albir

Regio: Costa Blanca

Formule: All inclusive

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 635.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.