Madeira Regency Cliff in Madeira – 4 * (819.00 EUR)

Madeira Regency Cliff in Madeira – 4 * (819.00 EUR)

Madeira Regency Cliff in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Madeira Regency Cliff in Madeira, Funchal Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 819.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Madeira Regency Cliff  in Madeira – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Madeira Regency Cliff

Omschrijving: Dit hotel is ideaal gelegen vlak bij de toeristische wijk van Funchal. De kamers zijn stijlvol ingericht en de service is hoogstpersoonlijk. ’s Avonds kan je heerlijk relaxen op het terras, met een drankje en een verbluffende zicht op de oceaan en Funchal. Aangezien dit hotel zeer populair is, raden wij je aan om vroeg te boeken..

Madeira Regency Cliff heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.2 /10.

De richtprijs is 819.00 EUR voor 7 dagen.

Madeira Regency Cliff ligt in: Funchal,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.