Luizen op reis, wat nu?

Luizen op reis, wat nu?

Ga jij binnenkort op vakantie naar Portugal? Dan is het verstandig dit artikel even goed door te lezen. Je moet veel meenemen op vakantie, soms zul je ook dingen moeten meenemen tegen vervelende kwaaltjes. Zorg er dus voor dat jouw koffer altijd compleet meegaat op vakantie! Hieronder zal verteld worden welke dingen essentieel zijn.

Kleren

Op vakantie wil je er natuurlijk altijd goed uitzien. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om er goed uit te zien. Een van die manieren is het dragen van een mooie outfit. Zorg er dus voor dat je veel kleren mee hebt en het liefst setjes. Het mooiste is als je kleren bij elkaar passen, neem van te voren de tijd om setjes te maken.

Medicijnen

Neem altijd je benodigde medicatie mee op vakantie, dit is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet bij de plaatselijke apotheek je medicatie kopen. Ben je bang je medicatie door de douane mee te nemen? Geen probleem, je kunt bij de apotheek in Nederland een medicatie paspoort aanvragen. Op dit medicatie paspoort staat al jouw medicatie, op deze manier kun jij aantonen dat je deze medicatie echt nodig hebt.

Met kinderen op vakantie

Als je met kinderen op vakantie gaat is je voorbereiding natuurlijk iets anders. Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Een van die dingen is het meenemen van diarree remmer. Kinderen die kunnen soms nog slecht tegen verkeerde voeding omdat zij hier niet bestand tegen zijn. Als jouw kind dan diarree krijgt is het wel als je diarree remmers mee hebt! Een tweede is luizenshampoo! Luizenshampoo is essentieel voor als je kinderen last krijgen van luizen, het is belangrijk deze meteen te bestrijden. Op het moment dat jouw kind luizen heeft kan hij of zij luizen overbrengen naar andere kinderen.

Comments are closed.