Lagos de Fañabe Beach Resort – logies en ontbijt – sterren – (639.00 EUR)

Lagos de Fañabe Beach Resort – logies en ontbijt – sterren – (639.00 EUR)

Lagos de Fañabe Beach Resort – logies en ontbijt gelegen in het stadje Costa Adeje. 

Lagos de Fañabe Beach Resort – logies en ontbijt: meer details

Omschrijving: De locatie van het prachtige Lagos de Fañabe Beach Resort is werkelijk perfect. Even de levendige boulevard van Costa Adeje oversteken en u staat op het Fañabé strand. Op de comfortabele zonnebedden kunt u de hele dag genieten van het parelwitte strand, de helderblauwe zee, en een drankje, hapje of lunch bij de (all inclusive) Beachbar.Vanaf uw balkon in de ruime, modern ingerichte appartementen kijkt u uit over de tropische tuin en de zee. Voor wie graag regelmatig een duik in het zwembad neemt, zijn er tussen de palmbomen twee sierlijke zwembaden met lidbedjes. Bij de poolbar haalt u uw favoriete cocktail of een hartige snack.

Stad: Costa Adeje

Regio: Tenerife – Nieuw

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 639.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.