Jupiter Marina in Algarve – 4 * (0.00 EUR)

Jupiter Marina in Algarve – 4 * (0.00 EUR)

Jupiter Marina in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Jupiter Marina in Algarve, Praia da Rocha Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Jupiter Marina  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Jupiter Marina

Omschrijving: Dit hotel, geïnspireerd op het Boho-Chic lifestyle concept, opende zijn deuren in de zomer van 2017 en heeft een schitterende ligging aan de rivierzijde van Portimão. De comfortabele kamers in zachte pastelkleuren zijn gedecoreerd met lokale natuurelementen uit de streek van Monchique, Portimao en Silves. Voor koppels is het een heerlijke plek, alleen 16-plussers zijn hier toegelaten. Ga wellnessen, pilatessen en verzet je zinnen met yoga. Of nestel je in het zwembad op het dakterras en droom weg bij een zalig mooi zicht op de Arade-rivier..

Jupiter Marina heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 9 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Jupiter Marina ligt in: Praia da Rocha,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.