Jupiter Lisboa in Kust van Lissabon – 4 * (0.00 EUR)

Jupiter Lisboa in Kust van Lissabon – 4 * (0.00 EUR)

Jupiter Lisboa in Kust van Lissabon is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Kust van Lissabon, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Jupiter Lisboa in Kust van Lissabon, Lisboa Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Kust van Lissabon en omgeving zelf te ontdekken.

Jupiter Lisboa  in Kust van Lissabon – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Jupiter Lisboa

Omschrijving: Dit gloednieuwe stadshotel ligt in het centrum van Lissabon, met de Campo Pequeno stierenarena en het Saldaha shoppingcentrum op heel korte wandelafstand. Er is een zalig dakterras waar je vanuit het zwembad kan genieten van een schitterend panorama over de stad. Ook fitnessen doe je met zicht op het prachtige Lisbo! Het restaurant serveert een mix van mediterrane en traditioneel Portugese gerechten..

Jupiter Lisboa heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 10 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Jupiter Lisboa ligt in: Lisboa,

In de streek: Kust van Lissabon.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.