iStay Hotel Porto Centro in Costa Verde

iStay Hotel Porto Centro in Costa Verde

iStay Hotel Porto Centro boek je goedkoop via De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijke reisbureau werd voor het zoveelste jaar op rij beloond met een Zoover Award. Voor een vakantie naar Portugal zijn er ook heel wat mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende streken en accommodaties om dit prachtige land te ontdekken. Ga je naar  Costa Verde dan is een verblijf in Hotel iStay Porto Centro misschien iets voor jou! Kortom, kijk snel verder voor jouw droomvakantie.

iStay Hotel Porto Centro: meer details over deze vakantie

Omschrijving: iStay Hotel Porto Centro is een 2 sterren accommodatie gelegen in Porto in Portugal. iStay Hotel Porto Centro beschikt over de volgende faciliteiten: airco, lift, parkeerplaats, wifi.

Accommodatie: Hotel

Aantal sterren: 2

Stad: Porto

Regio: Costa Verde

Richtprijs 510.00 EUR is voor 6 dagen en 5 nachten.

Vertrek vanaf luchthaven: BRU

Meer informatie

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. De Vakantiediscounter biedt jou namelijk heel interessante aanbiedingen voor een ontspannende en onvergetelijke vakantie.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.