Inglaterra in Kust van Lissabon – 4 * (0.00 EUR)

Inglaterra in Kust van Lissabon – 4 * (0.00 EUR)

Inglaterra in Kust van Lissabon is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Kust van Lissabon, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Inglaterra in Kust van Lissabon, Estoril Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Kust van Lissabon en omgeving zelf te ontdekken.

Inglaterra  in Kust van Lissabon – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Inglaterra

Omschrijving: Trendy boetiekhotel met retrolook waar elk detail in het oog springt! De classy zwart-witfoto’s tegen de muur, de opvallende kroonluchters, de bolhoeden, de cosy zetels… Dit hotel is geknipt voor een verblijf met kamer & ontbijt. In het centrum van Estoril en Cascais vind je tal van leuke eetadresjes die je ’s avonds in alle gezelligheid eens kan uitproberen!.

Inglaterra heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.6 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Inglaterra ligt in: Estoril,

In de streek: Kust van Lissabon.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.