Hotel White Waters – 3 sterren – (485.00 EUR)

Hotel White Waters – 3 sterren – (485.00 EUR)

Hotel White Waters gelegen in het stadje Machico. Machico is een gezellige, historische stad en voormalig hoofdstad van Madeira. De eerste ontdekkingsreizigers zetten hier voet aan wal. Niet zo verwonderlijk; Machico ligt in een rustige baai, omringd door prachtige rotswanden. Machico is na Funchal de grootste plaats op het eiland maar heeft zijn oorspronkelijke sfeer weten te behouden. Een aantal historische bezienswaardigheden, het prachtige – kunstmatige – zandstand en de vele gezellige restaurantjes en uitgaansgelegenheden maken Machico tot een heerlijke vakantieplaats!

Hotel White Waters: meer details

Omschrijving: Hotel White Waters is een klein en modern hotel met een gunstige ligging in het hart van Machico, de oude hoofdstad van bloemeneiland Madeira. Vanuit Hotel White Waters kunt u prima het eiland verkennen. Een huurauto is dan ook inclusief bij uw reis. De ligging van dit hotel is uitstekend, met in de directe omgeving diverse winkels, restaurantjes, bars en uitgaansgelegenheden. Het (kiezel) strand ligt op ongeveer 150 meter en het zandstrand op ongeveer 500 meter.

Hotel White Waters heeft een receptie met kleine lounge, ligt, bar, restaurant, theetuin, een kiosk, een dakterras met ligbedden en een panoramisch uitzicht over de baai van Machico. De hotelkamers zijn modern ingericht en voorzien van airconditioning, tv, telefoon, wifi (gratis) en een badkamer met bad/douche en toilet. Alle hotelkamers hebben een fijn balkon met een zitje. U verblijft op basis van logies en ontbijt, maar Primavera Reizen kan ook vooraf halfpension voor u bijboeken wel zo gemakkelijk!

Stad: Machico

Regio: Madeira

Formule: Logies en ontbijt

Aantal sterren: 3

Prijs vanaf: 485.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.