Hotel Vila Galé Ópera – sterren – (178.00 EUR)

Hotel Vila Galé Ópera – sterren – (178.00 EUR)

Hotel Vila Galé Ópera gelegen in het stadje Lissabon. 

Hotel Vila Galé Ópera: meer details

Omschrijving: Hotel Vila Galé Ópera is een fantastisch stadshotel met een uitzicht over de Taag rivier. De levendige buurt van de wijk Docas zorgt ervoor dat u hier midden in het bruisende Lissabon geniet. De tleuke restaurantjes van de populaire LX factory ligt op loopafstand en wordt door vele gezien als een van de leukste plekken van deze Portugese hoofdstad!Het stijlvolle hotel heeft als thema klassieke muziek en opera. Op woensdag avond geniet u van Fado, een Portugese zangkunst en op vrijdag avond van opera. Het hotel heeft ruime, nette kamers en is voorzien van een zwembad, healthclub en er zijn vele schoonheidsbehandelingen mogelijk. Heerlijk ontspannen na een dagje shoppen!

Stad: Lissabon

Regio: Costa de Lisboa

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 178.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.