Hotel Vila Galé Clube de Campo – 4 sterren – (460.00 EUR)

Hotel Vila Galé Clube de Campo – 4 sterren – (460.00 EUR)

Hotel Vila Galé Clube de Campo gelegen in het stadje Beja. Santa Vitoria is een klein traditioneel dorpje gelegen te midden van de prachtige wijnvelden van de Alentejo. De omgeving is een prima uitgangspunt voor verschillende activiteiten in de natuur zoals wandelen, fietsen, paardrijden en kanoën. De historische plaats Beja is gemakkelijk per huurauto te bereiken. Een ideale bestemming voor de vakantieganger die rust ambieert in een landelijke omgeving.

Hotel Vila Galé Clube de Campo: meer details

Omschrijving: Een comfortabel hotel met een unieke ligging tussen de wijngaarden nabij het traditionele dorpje Santa Vitoria. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers!

Stad: Beja

Regio: Algarve

Formule: Logies en ontbijt

Aantal sterren: 4

Prijs vanaf: 460.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.