Hotel Spring Vulcano – sterren – (719.00 EUR)

Hotel Spring Vulcano – sterren – (719.00 EUR)

Hotel Spring Vulcano gelegen in het stadje Playa de las Americas. 

Hotel Spring Vulcano: meer details

Omschrijving: In Hotel Spring Vulcano bent u verzekerd van comfort en kwaliteit. Dit groot opgezette hotel in Playa de las Americas staat bekend om het goede eten en uitmuntende service. De ruime kamers zijn modern ingericht en geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.Bij het grote zwembad en op het ruime zonneterras zijn genoeg ligbedjes om de hele dag van de Spaanse zon te genieten. Wilt u zich extra laten verwennen? Boek dan een lekkere behandeling in het wellnesscenter.Ook buiten het hotel is genoeg te beleven. In de directe omgeving van het hotel zijn namelijk allerlei restaurants, bars en leuke winkeltjes te vinden. Met een verblijf in Hotel Spring Vulcano gaat u een zeer geslaagde vakantie op Tenerife tegemoet!

Stad: Playa de las Americas

Regio: Tenerife – Nieuw

Formule: Halfpension

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 719.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.