Hotel Solar do Bom Jesus – 3,5 sterren – (590.00 EUR)

Hotel Solar do Bom Jesus – 3,5 sterren – (590.00 EUR)

Hotel Solar do Bom Jesus gelegen in het stadje Santa Cruz. Santa Cruz is een mooie plaats, net onder luchthaven aan de oostkust van Madeira. Met historische bezienswaardigheden en een ligging aan zee, is het perfect als u een mix van beide ingrediënten wil tijdens uw vakantie. Vooral de Igreja Matriz kerk, uit de 16e eeuw, is zeker een bezoekje waard.

Bij inwoners is het Palmeiras strand, dat bestaat uit keien, een populair plekje tijdens heerlijke zomerdagen. Als toerist is het ontzettend leuk om hier ook een kijkje te nemen. De vriendelijke bevolking en een met palmbomen versierde promenade, maken een dagje aan zee hier altijd weer een feestje.

Niet ver van Santa Cruz ligt het Santa Cruz Aqua Park, waar u met spetterende glijbanen een dag waterpret kunt beleven met het hele gezin. Ook zullen vlieguigspotters hier veel plezier beleven, want over zee kun je deze prachtig zien aankomen.

Toeristenbelasting
Vanaf 1 juni 2016 is het verplicht toeristenbelasting te betalen in Santa Cruz. De kosten hiervoor bedragen € 1,- per persoon (met een maximum van € 5,- per persoon, per verblijf) voor iedere toerist vanaf 19 jaar en ouder. De kosten betaalt u ter plaatse bij de check-in.

Hotel Solar do Bom Jesus: meer details

Omschrijving: Midden in de stad van Santa Cruz, in het oosten van bloemeneiland Madeira, ligt Hotel Solar do Bom Jesus. Het is een klein maar fijn hotel met een prachtige geschiedenis. Het gebouw komt uit 1763 en is helemaal gerenoveerd. Toch zit u, als u om zich heen kijkt, nog veel oude elementen wat het hotel echt karakter geeft. De kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien en zijn gezellig ingericht. Bent u op zoek naar verkoeling, dan kan dit in de zee op maar 100 meter afstand, of neem een duik in het fijne zwembad.

Stad: Santa Cruz

Regio: Madeira

Formule: Logies en ontbijt

Aantal sterren: 3,5

Prijs vanaf: 590.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.