Hotel Sol La Palma – sterren – (689.00 EUR)

Hotel Sol La Palma – sterren – (689.00 EUR)

Hotel Sol La Palma gelegen in het stadje Puerto Naos. 

Hotel Sol La Palma: meer details

Omschrijving: Pal aan de zee in de populaire badplaats Puerto Naos ligt Hotel Sol La Palma. De ligging van dit hotel is perfect, want met een paar stappen staat u op het zandstrand en terrasjes en souvenirshops zijn om de hoek in het centrum. De appartementen zijn ruim en netjes. In het restaurant kunt u terecht voor maaltijden van over de hele wereld en er zijn regelmatig gezellige avondshows met (live) muziek. De beste plek in dit hotel is toch echt wel het zwembad dat gebouwd is op een grillige rotswand. Omringd door palmbomen geniet u hier vanaf een comfortabel ligbedje van het spectaculaire uitzicht over zee.

Stad: Puerto Naos

Regio: La Palma – Nieuw

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 689.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.