Hotel Rural Almazara – inclusief huurauto – sterren – (499.00 EUR)

Hotel Rural Almazara – inclusief huurauto – sterren – (499.00 EUR)

Hotel Rural Almazara – inclusief huurauto gelegen in het stadje Frigiliana. 

Hotel Rural Almazara – inclusief huurauto: meer details

Omschrijving: Op een adembenemend mooie plek aan de kust in Frigiliana ligt Hotel Rural Almazara. Vanuit dit hotel bent u met de huurauto zo op het strand en in het centrum van Frigiliana. Blijft u liever ontspannen bij het hotel? Kies dan voor een ligbedje bij het zwembad of laat u verwennen in het wellnesscenter. Vanaf het terras van het restaurant heeft u een waanzinnig uitzicht op zee en op de nationale parken Sierra de Tejeda en Almijara.Hotel Rural Almazara is klassiek Andalusisch ingericht. Zowel de kamers als alle openbare ruimtes bevatten traditionele balkenplafonds en en een authentieke inrichting. Spaanser dan dit krijgt u het niet!

Stad: Frigiliana

Regio: Costa del Sol – Nieuw

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 499.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.