Hotel Quinta do Mar – Country & Sea Village Algarve – (vanaf 465.00EUR)

Hotel Quinta do Mar – Country & Sea Village Algarve – (vanaf 465.00EUR)

Hotel Quinta do Mar – Country & Sea Village Algarve in Portugal is ideaal om de omgeving van de Montinhos da Luz verder te ontdekken. Daarom is het zeker interessant om een verblijf met Logies ontbijt te kiezen. Zo kan je de ganse dag op stap om de regio te ontdekken. Je zal versteld staan hoeveel de Algarve te bieden heeft. Bovendien kan je al voordelig met vakantie vanaf 465.00 EUR. Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Hotel Quinta do Mar – Country & Sea Village Algarve: details

De naam van de accommodatie is Hotel Quinta do Mar – Country & Sea Village, gelegen in Montinhos da Luz, Algarve in Portugal.

Terwijl ik door de prachtige Algarve rijd, op weg naar mijn nieuwe adresje Hotel Quinta do Mar – Country and Sea Village, geniet ik al van de adembenemende uitzichten. Ik kom aan bij het hotel en ben direct blij verrast door de tientallen palmbomen, fel paarse bougainvillea’s en de rustgevende geluiden van vogels. Dit nieuwe adresje is vanaf volgend seizoen exclusief bij Eliza was here te boeken!

Ik word warm welkom geheten en krijg een rondleiding door het verblijf. Gelijk zie ik het, dit is een oase van rust. Hier kun je zo binnen een paar dagen een boek uitlezen. We lopen naar het zwembad, en het eerste wat mij op valt is niet eens het zwembad zelf. WOW… Wat een uitzicht! De eigenaar van het hotel leidt me verder naar mijn kamer, welke nog een sfeervolle en authentieke stijl heeft.

Met een boek ga ik lekker liggen op een bedje bij het zwembad, zo nu en dan kijk ik even naar het adembenemende uitzicht…

Rating: 3

Verblijf op basis van Logies ontbijt voor 2 personen, voor een richtprijs van 465.00 EUR.

Geliefd bij levensgenieters, afstand tot strand circa 1 kilometer (zandstrand)

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Hotel Quinta do Mar – Country & Sea Village Algarve: Portugal

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Rondreis Portugal onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met Portugal vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.