Hotel Quinta da Lagoa in Costa de Prata

Hotel Quinta da Lagoa in Costa de Prata

Hotel Quinta da Lagoa Portugal boek je goedkoop via De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijke reisbureau werd voor het zoveelste jaar op rij beloond met een Zoover Award. Voor een vakantie naar Portugal zijn er ook heel wat mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende streken en accommodaties om dit prachtige land te ontdekken. Ga je naar Costa de Prata dan is een verblijf in Quinta da Lagoa misschien iets voor jou! Kortom, kijk snel verder voor jouw droomvakantie.

Hotel Quinta da Lagoa Portugal: meer details over deze vakantie

Omschrijving: Hotel Quinta da Lagoa is een 3 sterren accommodatie gelegen in Mira in Portugal. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.2. Hotel Quinta da Lagoa beschikt over de volgende faciliteiten: bar, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, tennisbanen.

Accommodatie: Hotel

Aantal sterren: 3

Stad: Mira

Regio: Costa de Prata

Richtprijs 376.00 EUR is voor 6 dagen en 5 nachten.

Vertrek vanaf luchthaven: BRU

Meer informatie

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. De Vakantiediscounter biedt jou namelijk heel interessante aanbiedingen voor een ontspannende en onvergetelijke vakantie.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.