Hotel Meliá Costa del Sol – sterren – (409.00 EUR)

Hotel Meliá Costa del Sol – sterren – (409.00 EUR)

Hotel Meliá Costa del Sol gelegen in het stadje Torremolinos. 

Hotel Meliá Costa del Sol: meer details

Omschrijving: Aan de boulevard van Bajondillo in Torremolinos ligt het mooie Hotel Melia Costa del Sol. Voor het strand hoeft u alleen nog maar de boulevard over te steken. Ook de visrestaurants waar deze populaire badplaats om bekend staat, zijn op loopafstand van het hotel. Als u geen zin heeft in het strand, kunt u lekker bij het zwembad gaan liggen of ontspannen in het Thalassocenter, waar u tegen betaling gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een sauna en stoombad.De kamers zijn klassiek en comfortabel ingericht. In het hotelrestaurant kunt u gebruikmaken van het buffet, of à la carte bestellen. Bij de sfeervolle bar wordt regelmatig live muziek gespeeld.

Stad: Torremolinos

Regio: Costa del Sol – Nieuw

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 409.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.