Hotel Meira – 4 sterren – (313.00 EUR)

Hotel Meira – 4 sterren – (313.00 EUR)

Hotel Meira gelegen in het stadje Vila Praia de Ancora. In het noorden van Portugal, niet ver van de grens met Spanje vind je het sfeervolle vissersstadje Vila Praia de Âncora. Ervaar de authentieke sfeer in combinatie met de prachtige flora en fauna in het achterland. Kijk rond in leuke winkeltjes, maak een wandeling of fietstocht langs het mooie lange zandstrand of geniet van een bica met een Pastel de Nata op een gezellig terrasje.

Hotel Meira: meer details

Omschrijving: Houd je van een klein en klassiek hotel waar een vriendelijke sfeer heerst? Dan is hotel Meira in Vila Praia de Âncora echt iets voor jou! De recent gerenoveerde kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden je een heerlijk comfort. Trakteer jezelf ’s morgens op een heerlijk ontbijt en ga daarna op ontdekking in de omgeving of neem een verfrissende duik in het zwembad. Een ideale locatie om heerlijk tot rust te komen.

Stad: Vila Praia de Ancora

Regio: Noord-Portugal

Formule: Logies en ontbijt

Aantal sterren: 4

Prijs vanaf: 313.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.