Hotel Madeira – zomer 2020 – sterren – (540.00 EUR)

Hotel Madeira – zomer 2020 – sterren – (540.00 EUR)

Hotel Madeira – zomer 2020 gelegen in het stadje Funchal. 

Hotel Madeira – zomer 2020: meer details

Omschrijving: Hotel Madeira is een prettig hotel met een unieke, gunstige ligging. Vanuit het hotel loopt u direct het gezellige en historische centrum van Funchal in. Geniet van de zon bij het zwembad en laat u verrassen door het adembenemende uitzicht over de stad.De mooi ingerichte kamers zijn comfortabel en goed verzorgd, op het balkon kunt u lekker genieten van het zonnetje. Het hotel ligt dicht bij de jachthaven die erg leuk is om eens te bezoeken. In de buurt van het hotel bevinden zich ook veel bars en eetgelegenheden. In verschillende tijden van het jaar vinden er in Madeira een verscheidenheid aan festivals plaats. Bijvoorbeeld het natuur-, bloemen- of wijnfestival, hierbij worden dan regionale producten en mijlpalen gepromoot en hangt er een gezellige, feestelijke sfeer met optredens en vermaak. Dit kunt u allemaal dicht bij het hotel meemaken.

Stad: Funchal

Regio: Madeira

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 540.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.