Hotel Las Olas – sterren – (524.00 EUR)

Hotel Las Olas – sterren – (524.00 EUR)

Hotel Las Olas gelegen in het stadje Los Cancajos. 

Hotel Las Olas: meer details

Omschrijving: Op een van de mooiste plekjes van het eiland in het leuke badplaatsje Los Cancajos ligt Hotel Las Olas. De combinatie van comfort, natuur, zee en rust zorgt voor een ideale plek voor uw vakantie op La Palma. Het strand is slechts een korte wandeling bij het hotel vandaan. Ook de gezelligheid van het centrum is op loopafstand. Vanaf het hotel kunt u via wandelpaden de bijzondere, grillige kust verkennen en bij de uitkijkpunten genieten van het fenomenale uitzicht over zee. Het hotel is gebouwd in typisch Canarische stijl en bestaat uit meerdere pastelkleurige gebouwen, met groene heuvels op de achtergrond en de adembenemend mooie kustlijn met de zee om op uit te kijken. De kamers hebben zee- of bergzicht en zijn comfortabel ingericht. Er is een restaurant en een bar en een groot zwembad, omringd door de groene tuin. Actieve vakantiegangers kunnen Padel tennis spelen, tafeltennis, biljart of Jeu de boules/petanque.

Stad: Los Cancajos

Regio: La Palma – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 524.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.