Hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness – sterren – (664.00 EUR)

Hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness – sterren – (664.00 EUR)

Hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness gelegen in het stadje Fuencaliente. 

Hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness: meer details

Omschrijving: Tussen machtige bergkliffen en de azuurblauwe zee ligt Hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness. Het bekende strand La Zamora ligt op 1,5 kilometer afstand en het hotel beschikt over maar liefst 10 zwembaden, waarvan 2 verwarmd. Bij het grote zwembad is een poolbar en er zelfs een strand met ligbedjes gemaakt. Deze plek is duidelijk bedoeld om te ontspannen.Wilt u tussen het ontspannen door toch iets actiefs doen? Het hotel biedt een zeer ruimte keuze aan sportactiviteiten, zoals een tennisbaan, CrossFit en verschillende sportlessen. Ook het bezoekerscentrum van de vulkaan San Antonio, in het verderop gelegen plaatsje Los Canarios, is een aanrader. In het restaurant eet u à-la-carte, van het buffet of in de pizzeria en er is een gezellige bar met livemuziek.

Stad: Fuencaliente

Regio: La Palma – Nieuw

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 664.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.