Hotel Inglaterra in Costa de Lisboa

Hotel Inglaterra in Costa de Lisboa

Hotel Inglaterra Portugal boek je goedkoop via De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijke reisbureau werd voor het zoveelste jaar op rij beloond met een Zoover Award. Voor een vakantie naar Portugal zijn er ook heel wat mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende streken en accommodaties om dit prachtige land te ontdekken. Ga je naar  Costa de Lisboa dan is een verblijf in Hotel Inglaterra misschien iets voor jou! Kortom, kijk snel verder voor jouw droomvakantie.

Hotel Inglaterra Portugal: meer details over deze vakantie

Omschrijving: Hotel Inglaterra is een 3 sterren accommodatie gelegen in Estoril in Portugal. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.5. Hotel Inglaterra beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wellness, wifi.

Accommodatie: Hotel

Aantal sterren: 3

Stad: Estoril

Regio: Costa de Lisboa

Richtprijs 607.00 EUR is voor 6 dagen en 5 nachten.

Vertrek vanaf luchthaven: BRU

Meer informatie

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. De Vakantiediscounter biedt jou namelijk heel interessante aanbiedingen voor een ontspannende en onvergetelijke vakantie.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.