Hotel Gara Suites – sterren – (529.00 EUR)

Hotel Gara Suites – sterren – (529.00 EUR)

Hotel Gara Suites gelegen in het stadje Playa de las Americas. 

Hotel Gara Suites: meer details

Omschrijving: Hotel Gara Suites is uitermate geschikt voor liefhebbers van de golfsport. Dit moderne, ruime hotel in Playa de las Americas ligt namelijk direct naast een uitstekende golfbaan. Ook voor wie niet van golven houdt is dit een mooie accommodatie voor een lekkere vakantie. De kamers zijn ruim en modern en het hotel heeft een groot buitenzwembad, een binnenzwembad en een volledig ingerichte fitnessruimte. Ook is er in de omgeving genoeg te doen voor een dagje uit. Voor de beste tips kunt u bij het vriendelijke personeel terecht. Of u nou lekker wil luieren of voor een meer actieve vakantie gaat, hier zit u altijd goed.

Stad: Playa de las Americas

Regio: Tenerife – Nieuw

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 529.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.