Hotel Falesia – 4 sterren – (430.00 EUR)

Hotel Falesia – 4 sterren – (430.00 EUR)

Hotel Falesia gelegen in het stadje Praia da Falesia. 

Praia da Falesia is het prachtige stukje kust tussen Albufeira en Vilamoura in de Algarve, in het zuiden van Portugal.

Een vakantie vol zon, zee en strand in Praia da Falesia

Houdt u van zon, zee strand tijdens uw vakantie, dan zit u hier in Praia da Falesia meer dan goed. Het mooie, lange zandstrand wordt begrensd door indrukwekkend hoge, roodgekleurde rotswanden. U bereikt het strand meestal via een trap.

Een vakantie naar Praia da Falesia: een rustige omgeving met voldoende voorzieningen

…zo kan een vakantie naar Praia da Falesia het beste worden omschreven. Het is hier rustig, u kunt hier optimaal genieten van de stranden en de heerlijke Portugese zon. Doordat de stranden zo breed zijn en langzaam aflopen in de zee, is het erg geschikt om hier ook een familievakantie te vieren met kleine kinderen. Voor het strand hoeft u deze badplaats dus absoluut niet te verlaten! Maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om wat meer ‘actie’ op te zoeken. Bent u een actieve 50-plusser? Dan is het een aanrader om eens een prachtige wandeling te gaan maken naar Olhos d’Agua. Dit is prima te doen: u bereikt deze kustplaats al in ongeveer 20 minuten. Wilt u een dagje gaan golfen? Dan is een vakantie naar Praia da Falesia ook zeer geschikt.

We hebben bij Primavera reizen een prachtig hotel in ons aanbod dat in deze fijne badplaats ligt: Hotel Falesia. Dit sfeervolle hotel is werkelijk prachtig gelegen tussen de golfbaan Pine Cliffs en een groen pijnbomenbos. Dit hotel werkt wel volgens het “Adult Only” concept; personen vanaf 16 jaar zijn hier welkom. Hotel Falésia is een uitstekend hotel voor een ontspannen- en golfvakantie.

Hotel Falesia: meer details

Omschrijving: Het sfeervolle Hotel Falésia is werkelijk prachtig gelegen tussen de golfbaan Pine Cliffs en een groen pijnbomenbos. Dit hotel werkt volgens het “Adult Only” concept; personen vanaf 16 jaar zijn welkom. Hotel Falésia is een uitstekend hotel voor een ontspannen vakantie.

Stad: Praia da Falesia

Regio: Algarve

Formule: Logies en ontbijt

Aantal sterren: 4

Prijs vanaf: 430.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.