Hotel ExpoAstória – sterren – (153.00 EUR)

Hotel ExpoAstória – sterren – (153.00 EUR)

Hotel ExpoAstória gelegen in het stadje Lissabon. 

Hotel ExpoAstória: meer details

Omschrijving: Bij Hotel ExpoAstória zit u perfect als u zin heeft in een mooi stedentripje naar Lissabon! Dit fijne stadshotel heeft prachtige kamers met een art-decostijl. U verblijft midden in de stad en wordt omringd door leuke winkels, restaurants en culturele trekpleisters. Vlakbij het hotel ligt het Parque Equardo VII en Avenida da Liberdade. Een ideale uitvalsbasis om deze fantastische stad te verkennen! Wandel door de leuke straten, bewonder de mooie monumenten en geniet van een drankje op een gezellig terras.

Stad: Lissabon

Regio: Costa de Lisboa

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 153.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.