Hotel Evora – sterren – (317.00 EUR)

Hotel Evora – sterren – (317.00 EUR)

Hotel Evora gelegen in het stadje Evora. 

Hotel Evora: meer details

Omschrijving: Het Evora Hotel is een modern en comfortabel hotel. Vanwege de ligging is het een goed uitgangspunt voor uw bezoek aan Evora en omgeving.Het hotel is geïnspireerd door Alentejo en daarom hangt er ook een regionaal en traditioneel sfeertje. De kamers hebben een mooi uitzicht over de ruime velden of over het zwembad van het hotel. In het zwembad kunt u even lekker ontspannen en genieten van het lekkere weer.Hotel Evora beschikt ook over een health cluben verschillende gezonde gastronomische opties. U kunt hier een balletje slaan op de tennisbaan en binnenkort is er meer dan 12,5 hectare land waar u samen met de familie of gezellig samen kunt rennen en lopen.

Stad: Evora

Regio: Costa de Lisboa

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 317.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.