Hotel Estalagem do Vale – 4 sterren – (510.00 EUR)

Hotel Estalagem do Vale – 4 sterren – (510.00 EUR)

Hotel Estalagem do Vale gelegen in het stadje Sao Vicente. São Vicente is gelegen aan de riviermonding van de Ribeiro do São Vicente en wordt omgeven door een aantal prachtige valleien. Het nabijgelegen laurierbos (floresta de laurissilva) staat niet voor niets op de natuurerfgoedlijst van UNESCO. Al slenterend door de smalle steegjes van São Vicente geniet u van de pittoreske witte huisjes, enkele restaurants en winkeltjes.

Hotel Estalagem do Vale: meer details

Omschrijving: Estalagem do Vale is een klein hotel met een prettige en persoonlijke sfeer. Het hotel, wat gevestigd is in een voormalig 18e eeuws herenhuis, heeft een unieke ligging in de schitterende vallei van São Vicente.

Stad: Sao Vicente

Regio: Madeira

Formule: Logies en ontbijt

Aantal sterren: 4

Prijs vanaf: 510.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.