Hotel Dom Jose Beach – 3 sterren – (350.00 EUR)

Hotel Dom Jose Beach – 3 sterren – (350.00 EUR)

Hotel Dom Jose Beach gelegen in het stadje Quarteira. 

De toeristische badplaats Quarteira ligt in de Algarve, in het zuiden van Portugal. Tijdens uw vakantie kunt u hier onder andere optimaal genieten van het prachtige lange en brede zandstrand en de typische Portugese sfeer.

Voelt u één met de Portugezen tijdens uw vakantie in Quarteira

Wanneer u kiest voor een reis naar Quarteira, voelt u zich echt nog één met de Portugezen. U vindt hier nog niet extreem veel toersime, waardoor u de echte Portugese sfeer nog kan ervaren. Slenter over de, door de lokale bevolking, druk bezochte marktjes met veel groenten en fruit. Al flanerend over de gezellige boulevard heeft u volop keuzes; van een eenvoudig kopje koffie tot een heerlijke vers gevangen vis in een van de vele sfeervolle eettentjes. Kijk ook eens in de smalle zijstraatjes, hier zitten vaak verborgen pareltjes qua restaurants.

Quarteira; een heerlijke vakantie voor de actieveling en rustzoeker

Voor de actieve 50-plusser is het een fijne bestemming. Het landschap is, in tegenstelling tot veel plaatsen in Portugal, grotendeels vlak. Daarom is Quarteira ook uiterst geschikt voor een wandelvakantie. Loop eens verder dan de boulevard langs de kust en ontdek de onaangeroerde stranden. Deze zijn van nature prachtig. Maar niet alleen voor de actievelingen onder ons is dit een heerlijke vakantiebestemming. Ook voor een familievakantie is Quarteira een fijne plaats. De stranden lopen langzaam af waardoor ook de kleintjes onder ons veel waterplezier kunnen beleven. Wanneer het eb is, kunt u erg ver de zee in lopen zonder tot over uw knieën in het water te staan. Pas wel op met vloed, dan staat u al na een paar meter met het water tot aan uw middel.

Bezoek tijdens uw vakantie in Quartiera ook andere plaatsjes

Afhankelijk van hoelang u in Quartiera verblijft, is het een leuke aanrader om ook eens een bezoek te brengen aan Vilamoura. Hier kunt u, als u een fijne wandeling wilt maken, naartoe lopen (ongeveer 3 kwartier lopen), maar u kunt deze plaats ook met een eventuele huurauto of openbaar vervoer bereiken.

Hotel Dom Jose Beach: meer details

Omschrijving: Het Dom José Beach Hotel is werkelijk perfect gelegen; door de wandelboulevard gescheiden van het prachtige zandstrand van Quarteira.

Stad: Quarteira

Regio: Algarve

Formule: Logies en ontbijt

Aantal sterren: 3

Prijs vanaf: 350.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.