Hotel Dom Fernando – sterren – (297.00 EUR)

Hotel Dom Fernando – sterren – (297.00 EUR)

Hotel Dom Fernando gelegen in het stadje Evora. 

Hotel Dom Fernando: meer details

Omschrijving: Hotel Dom Fernando is gunstig gelegen voor uw bezoek aan Evora. In de omgeving van het hotel bevinden zich diverse winkels, bars en restaurants. Het ligt op 5 minuten van het historische centrum, ga dus een op pad en verken deze cultuurrijke stad.Het hotel is elegant en modern ingericht met een vleugje van de traditionele Alentejo-stijl. Het personeel zal uw verblijf zo goed mogelijk proberen te maken, zo kunnen zij bijvoorbeeld het ontbijt naar de kamer brengen voor uw gemak en plezier. Ook voor tips over de omgeving kunt u bij hen terecht.De hotelkamers zijn in de traditionele stijl van de regio zijn behouden en beschikken over de modernste voorzieningen, zodat uw verblijf ideaal wordt. Heeft u bij het warme weer zin in wat verkoeling? Dan kunt u een duik nemen in één van de twee buitenzwembaden. Op de ligbedden hieromheen kunt u ook lekker zonnen in de tuin.

Stad: Evora

Regio: Costa de Lisboa

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 297.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.