Hotel Do Cerro in Algarve – 4 * (729.00 EUR)

Hotel Do Cerro in Algarve – 4 * (729.00 EUR)

Hotel Do Cerro in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een hotel verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Hotel Do Cerro in Algarve, Albufeira Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 729.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Hotel Do Cerro  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Hotel Do Cerro

Omschrijving: Hotel Do Cerro ligt op een heuveltop en biedt een prachtig uitzicht op de oude binnenstad van Albufeira, de stranden en de zee. De sfeer in dit hotel voelt aan alsof je bij een Portugese familie thuis komt, lekker huiselijk en knus. Je kamer is schoon en de bedden zijn met liefde voor je opgemaakt. Geniet van de heerlijke keuken van het hotel of kies uit één van de vele terrasjes van het oude centrum..

Hotel Do Cerro heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 0 /10.

De richtprijs is 729.00 EUR voor 7 dagen.

Hotel Do Cerro ligt in: Albufeira,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.