Hotel Do Campo – 4 sterren – (545.00 EUR)

Hotel Do Campo – 4 sterren – (545.00 EUR)

Hotel Do Campo gelegen in het stadje Ribeira Brava. Ribeira Brava is een modern ogend dorp, 20 kilometer ten westen van Funchal gesitueerd. De centrale ligging maakt het mogelijk om vanuit Ribeira Brava alle richtingen van het eiland Madeira te verkennen. Ribeira Brava dankt zijn naam aan het kleine zandstrand. De prachtige vallei waarin Ribeira Brava gelegen is, wordt omringd door een dicht bergmassief. Het dorp is nog niet ontdekt door het massatoerisme, maar beschikt over een aantal gezellige bars, diverse restaurants en winkels.

Hotel Do Campo: meer details

Omschrijving: Hotel do Campo is een modern, sfeervol hotel met een persoonlijke ambiance. Door de gastvrije ontvangst zult u zich hier snel thuis voelen.

Stad: Ribeira Brava

Regio: Madeira

Formule: Logies en ontbijt

Aantal sterren: 4

Prijs vanaf: 545.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.