Hotel Corinthia Lisboa in Costa de Lisboa

Hotel Corinthia Lisboa in Costa de Lisboa

Hotel Corinthia Lisboa Portugal boek je goedkoop via De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijke reisbureau werd voor het zoveelste jaar op rij beloond met een Zoover Award. Voor een vakantie naar Portugal zijn er ook heel wat mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende streken en accommodaties om dit prachtige land te ontdekken. Ga je naar  Costa de Lisboa dan is een verblijf in Hotel Corinthia Lisboa misschien iets voor jou! Kortom, kijk snel verder voor jouw droomvakantie.

Hotel Corinthia Lisboa Portugal: meer details over deze vakantie

Omschrijving: Hotel Corinthia Lisboa is een 5 sterren accommodatie gelegen in Lissabon in Portugal. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 9.1. Hotel Corinthia Lisboa beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fitness, zwembad binnen, ontspanning, restaurant, roomservice, sauna, wellness, wifi.

Accommodatie: Hotel

Aantal sterren: 5

Stad: Lissabon

Regio: Costa de Lisboa

Richtprijs 696.00 EUR is voor 6 dagen en 5 nachten.

Vertrek vanaf luchthaven: BRU

Meer informatie

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. De Vakantiediscounter biedt jou namelijk heel interessante aanbiedingen voor een ontspannende en onvergetelijke vakantie.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.