Hotel Atlantida Sol in Costa de Prata

Hotel Atlantida Sol in Costa de Prata

Hotel Atlantida Sol boek je goedkoop via De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijke reisbureau werd voor het zoveelste jaar op rij beloond met een Zoover Award. Voor een vakantie naar Portugal zijn er ook heel wat mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende streken en accommodaties om dit prachtige land te ontdekken. Ga je naar  Costa de Prata dan is een verblijf in Hotel Atlantida Sol misschien iets voor jou! Kortom, kijk snel verder voor jouw droomvakantie.

Hotel Atlantida Sol: meer details over deze vakantie

Omschrijving: Hotel Atlantida Sol is een 3 sterren accommodatie gelegen in Figueira da Foz in Portugal. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 5.9. Hotel Atlantida Sol beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, zwembad binnen, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, tennisbanen, wifi.

Accommodatie: Hotel

Aantal sterren: 3

Stad: Figueira da Foz

Regio: Costa de Prata

Richtprijs 491.00 EUR is voor 6 dagen en 5 nachten.

Vertrek vanaf luchthaven: BRU

Meer informatie

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. De Vakantiediscounter biedt jou namelijk heel interessante aanbiedingen voor een ontspannende en onvergetelijke vakantie.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.