Hotel AP Cabanas Beach & Nature – logies en ontbijt – sterren – (535.00 EUR)

Hotel AP Cabanas Beach & Nature – logies en ontbijt – sterren – (535.00 EUR)

Hotel AP Cabanas Beach & Nature – logies en ontbijt gelegen in het stadje Tavira / Cabanas. 

Hotel AP Cabanas Beach & Nature – logies en ontbijt: meer details

Omschrijving: In het gloednieuwe Hotel AP Cabanas Beach & Nature is werkelijk een plaatje! De ligging aan het Ria Fromasa Natural Park zorgt voor een prachtige omgeving en de uitzichten over de Atlantische Oceaan zijn fabuleus! Ja, hier komt u zonder twijfel direct tot rust! Het comfortabele hotel beschikt tevens over een heerlijk groot zwembad en kent vele ontspanningsfaciliteiten. Het waanzinnige Cabanas strand is bereikbaar per boot, welke vlak bij het hotel regelmatig op en neer vaart.Alle kamers van Hotel AP Cabanas Beach & Nature zijn zeer compleet en stijlvol ingericht. Al het comfort staat hier tot uw beschikking, waaronder een luxe badkamer en een heerlijk terras of balkon. Voor nóg meer ontspanning kunt u terecht in het wellnesscenter. Culinair genieten doet u in 3 verschillende restaurants en nippen aan een favoriete cocktail doet u bij de rooftop bar. Daarnaast is er regelmatig live muziek, waardoor de vakantiesfeer helemaal compleet is!

Stad: Tavira / Cabanas

Regio: Algarve

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 535.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.