Hotel Allegro Madeira – adults only – winterzon – sterren – (545.00 EUR)

Hotel Allegro Madeira – adults only – winterzon – sterren – (545.00 EUR)

Hotel Allegro Madeira – adults only – winterzon gelegen in het stadje Funchal. 

Hotel Allegro Madeira – adults only – winterzon: meer details

Omschrijving: Hotel Allegro Madeira is een modern hotel met een perfecte ligging! Vanuit de lichte, comfortabele kamers van Allegro Madeira Hotel heeft u een prachtig panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan of de stad. Niet alleen vanuit uw kamer, maar ook vanaf de Rooftop Bar 360 heeft u dit adembenemende uitzicht.Het centrum van Funchal is te bereiken door een fijne wandeling langs de hoofdweg. U vindt hier veel cultuur en kunt hier heerlijk slenteren door de typisch Portugese straatjes. Het is ook mogelijk een fiets te huren, zodat u op twee wielen de omgeving kunt verkennen met een briesje door uw haar. Wat is het hier gezellig en sfeervol! Al op 100 meter afstand van het hotel is een lido te vinden waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Natuurlijk wilt u tijdens uw vakantie ook even ontspannen en dat kan bij Allegro Madeira Hotel meer dan prima. Plons in het zwembad, laat u verwennen in het wellnesscenter of doe een dutje op de ligbedjes die eromheen staan, heerlijk in het zonnetje. Met de verscheidenheid aan eten met lokale en internationale gerechten zal het u aan niets ontbreken. ’s Avonds kunt u genieten van een kleurrijke cocktail aan de bar op het dakterras en gezellig de dag bespreken terwijl de zon ondergaat in het water.

Stad: Funchal

Regio: Madeira

Formule: Logies ontbijt

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 545.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.