Holiday Inn Algarve (510.00 EUR)

Holiday Inn Algarve (510.00 EUR)

Holiday Inn Algarve is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  Holiday Inn Algarve misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar algarve. Verblijf er in Holiday Inn Algarve en ontdek er zelf wat Portugal, nog meer te bieden heeft.

Holiday Inn Algarve: details

Holiday Inn Algarve Voor een vliegvakantie ben je in armacao-de-pera Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van algarve is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Travel Store biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van algarve is ontzettend populair.

Verblijf er in Hotel
In armacao-de-pera
Regio: algarve
Formule: logies en ontbijt

Meer info over : Ligging: Holiday Inn in Armacao de PeraHoliday Inn Algarve is gelegen op zo’n 500 meter van het centrum van Armação de Pera, bij de promenade met daarnaast het goudgele zandstrand. Een bushalte en…

De richtprijs voor een verblijf is: 510.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips.

Comments are closed.