Golden Club Cabanas (263.00 EUR)

Golden Club Cabanas (263.00 EUR)

Golden Club Cabanas is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  Golden Club Cabanas misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar algarve. Verblijf er in Golden Club Cabanas en ontdek er zelf wat Portugal, nog meer te bieden heeft.

Golden Club Cabanas: details

Golden Club Cabanas Voor een vliegvakantie ben je in cabanas Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van algarve is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Travel Store biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van algarve is ontzettend populair.

Verblijf er in Apartotel
In cabanas
Regio: algarve
Formule: logies

Meer info over : Rustig, dicht bij de kust, in het hart van het natuurreservaat Ria Formosa. Een klein strandgedeelte ligt op ca. 25 m van het hotel. Het ca. 700 m verderop gelegen, dromerige eilandstrand kan…

De richtprijs voor een verblijf is: 263.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips.

Comments are closed.