Garden Playa Natural in Algarve – 4 * (723.00 EUR)

Garden Playa Natural in Algarve – 4 * (723.00 EUR)

Garden Playa Natural in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Garden Playa Natural in Algarve, El Rompido Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 723.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Garden Playa Natural  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Garden Playa Natural

Omschrijving: Dit rustig gelegen Adults Only hotel is perfect geschikt voor wie op zoek is naar een romantische vakantie in een mooie natuur. Wat dacht je van Balinese bedden aan het zwembad, buffetten met de lekkerste lokale specialiteiten en een uitgebreide verwenkaart in het spacentrum…? Om te onthaasten aan een ongerept strand stap je de shuttleboot op naar het prachtige La Flecha-strand. Dit hotel is gelegen aan de Costa de Huelva (Spanje)..

Garden Playa Natural heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van:  /10.

De richtprijs is 723.00 EUR voor 7 dagen.

Garden Playa Natural ligt in: El Rompido,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.