Fourviews Oasis in Madeira – 4 * (0.00 EUR)

Fourviews Oasis in Madeira – 4 * (0.00 EUR)

Fourviews Oasis in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Fourviews Oasis in Madeira, Caniço Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Fourviews Oasis  in Madeira – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Fourviews Oasis

Omschrijving: Er hangt een heerlijk relaxte sfeer in dit hotel! Nestel je gezellig op het terras, trakteer jezelf op een drankje, en geniet van het zalige uitzicht op zee. Speel een partijtje pingpong, trek enkele baantjes in het zwembad, laat je verwennen in de spa, leef je uit tijdens de avondanimatie… en kom zalig tot rust in je hotelkamer die er niet alleen fris en modern uitziet, maar je ook nog eens verwent met een schitterend zicht op zee..

Fourviews Oasis heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.8 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Fourviews Oasis ligt in: Caniço,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.