Aktiva Tours Portugal – Fietsvakantie Porto Minho – 8 dagen – vliegvakantie

Fietsvakantie Porto Minho

Hou je van wandelen en of fietsen? Dan ben je bij Activa Tours zeker aan het juiste adres. Ze zijn gespecialiseerd in zowel fiets als wandelreizen. En dit zowel in groep als individueel. Ook Portugal is een land dat je via hen kan ontdekken. Tijdens een prachtige fietsvakantie Porto Minho. Je fietst langs de Costa Verde naar Porto. Costa Verde betekent: groene kust. Het dankt zijn naam aan de mooi groene kuststrook. In het noorden van Portugal regent het soms tijdens het voor- en najaar. Daarom oogt deze streek zo mooi groen. Neem vlug een kijkje en overtuig jezelf. Kortom dompel je onder in het Portugese leven en geniet van het gastvrije land en de hartelijke bevolking.

Aktiva Tours Portugal – Fietsvakantie Porto Minho – 8 dagen – vliegvakantie

Er zijn zo van die typisch Portugese dingen! Zoals de port bijvoorbeeld. Of de azulejos: de levendig gekleurde tegeltjes die de gevels van huizen en gebouwen sieren. En de fado: het soms droevige en dan weer levendige levenslied dat zo hartverscheurend gezongen wordt. En ondanks dat het land tegenwoordig zo modern is, blijft het straatbeeld in de steden typisch Zuid-Europees. Het is er druk en sfeervol tegelijk. Portugal is dan ook een dankbare combinatie van natuur en cultuur.

De startplaats van deze reis is Ponte de Lima. Dit is een heerlijk stadje met een eeuwenoude brug waarover jaarlijks duizenden pelgrims stappen richting Santiago de Compostella. Links en rechts van de rivier de Lima ontplooit zich eveneens het fantastische landschap van de Minho-provincie. De fietstochten naar Ponte de Barca en Arcos de Valdevez zijn één van de hoogtepunten van de reis. Want dat geldt ook als je vanuit Pontede Lima tot aan de zee fietst, naar Viana do Castelo. Deze levendige stad heeft een verzameling oude paleizen en kloosters. Fietsen doe je langs de mooie kust. Eerst ga je naar Vila do Conde en op de voorlaatste dag ook naar Porto, het eindstation van deze
prachtige reis.

Je verblijft in de prachtige authentieke landhuizen van de Minho. Tussen de wijngaarden is het fantastisch en kwalitatief uitstekend maar ook sfeervol tegelijk! Deze reis is bovendien ook beschikbaar per eigen vervoer.

Deze reis kan je bovendien boeken vanaf 790.00 EUR.

Meer informatie

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.