Fietsrondreis Algarve – 8 dagen – 0 sterren – (615.00 EUR)

Fietsrondreis Algarve – 8 dagen – 0 sterren – (615.00 EUR)

Fietsrondreis Algarve – 8 dagen gelegen in het stadje Fietsrondreis. Op de fiets door de Algarve of de Alentejo is een unieke belevenis. Zo komt u op de mooiste plekjes. Het contact met de uiterst vriendelijke, lokale bevolking is echt uniek. Portugal kent geen aangelegde fietspaden zoals u dat in Nederland gewend bent. De fietsen zijn een mix tussen een mountainbike en een toerfiets.

Naar keuze maakt u een individuele fietsrondreis, een fietsrondreis met een groep of u kiest voor een van onze hotels of appartementen inclusief gratis huurfiets.

Fietsrondreis Algarve – 8 dagen: meer details

Omschrijving: Individueel: 8-daagse fietsrondreis Algarve Deze veelzijdige route voert u langs indrukwekkende rotsformaties aan de westkust helemaal naar de Oostkust tot aan de grens met Spanje.

VAN SAGRES NAAR DE SPAANSE GRENS
Bij de individuele fietsrondreizen zijn de overnachtingen voor u geregeld. Uw bagage wordt steeds voor u naar het volgende overnachtingshotel gebracht. U volgt de route aan de hand van een routebeschrijving.

Wij stippelden een schitterende route uit van het uiterste puntje in het westen van de Algarve, Kaap St. Vincent, tot Monte Gordo, helemaal in het oosten bij de Spaanse grens. U volgt daarbij de kust iets landinwaarts met fantastische vergezichten, met op de achtergrond de Atlantische Oceaan. Het landschap is schitterend; u geniet van een prachtige natuur en mooie, witte dorpjes. In het algemeen is de route niet al te moeilijk. Dag 3 en 5 zijn middelzwaar. Er zijn echter wel af en toe langere en steilere hellingen. De dagafstanden variëren van ca. 40 tot 60 kilometer.

Dag 1 – Na aankomst op de luchthaven transfer naar Monte Gordo of omgeving voor de eerste overnachting.
Dag 2 – Na het ontbijt ontvangst van de fiets en vervolgens transfer per minibus naar Sagres. Vandaag kunt u per fiets de omgeving van Sagres met de bekende Kaap St. Vincent verkennen. Overnachting in Sagres.
Dag 3 – Na het ontbijt van Sagres via Vila de Bispo en Salema naar Burgau en Luz en vervolgens naar Lagos voor de overnachting. Afstand ca. 40 kilometer.
Dag 4 – Vandaag gaat het van Lagos naar Fiqueira en vervolgens via Porto de Lagos en Odelouca naar het mooie Silves, temidden van de sinaasappelboomgaarden. Hier moet u zeker het Moorse kasteel bezoeken. U blijft in Silves voor de overnachting. Afstand ca. 40 kilometer.
Dag 5 – Deze schitterende tocht gaat vandaag van Silves via S. Bartolomeu de Messines en Benafim naar Salir. We eindigen vandaag in de prachtige oude stad Loulé voor de overnachting. Afstand ca. 60 kilometer.
Dag 6 – Allereerst naar Santa Barbara de Nexe en vervolgens naar Estoi en Moncarapacho. Aan het einde van deze dag overnacht u in Tavira. Afstand ca. 40 kilometer.
Dag 7 – De route gaat via de zoutpannen en door het mooie natuurgebied van Ria Formosa naar Cabanas, Cacela en Manta Rota. In Castro Marim kunt u het kasteel bezoeken. Overnachting in Monte Gordo. Afstand ca. 45 kilometer.
Dag 8 – Uw fietsrondreis is helaas ten einde en u levert uw fiets weer in. Naar keuze vervolgt u uw vakantie nog enige dagen of weken in de Algarve of u vertrekt weer naar Nederland.

Bijzonderheden
Inbegrepen:
– vliegreis naar Faro v.v. per Transavia
– transfer vanaf de luchthaven Faro naar uw accommodatie v.v.
– overnachtingen in 2-persoonskamers met bad of douche en toilet
– op basis van logies/ontbijt
– vervoer van uw bagage van hotel naar hotel
– fietshuur
– routebeschrijving

Niet inbegrepen:
– entreegelden
– reserveringskosten

Reisschema en programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Portugal kent geen aangelegde fietspaden zoals u dat in Nederland gewend bent. De fietsen beschikken over een fietstas en zijn een mix tussen een mountainbike en een toerfiets.

Primavera Tip
Combineer deze rondreis met een week heerlijk relaxen in een van onze accommodaties aan de Algarve. Deze combinatiereizen zijn niet online te boeken, Hiervoor kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze afdeling reserveringen.

Stad: Fietsrondreis

Regio: Algarve

Formule: Logies en ontbijt

Aantal sterren: 0

Prijs vanaf: 615.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.