Farol Design Estalagem in Costa de Lisboa

Farol Design Estalagem in Costa de Lisboa

Farol Design Estalagem boek je goedkoop via De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijke reisbureau werd bovendien voor het zoveelste jaar op rij beloond met een Zoover Award. Voor een vakantie naar Portugal zijn er dan ook heel wat mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende streken en accommodaties om dit prachtige land te ontdekken. Ga je naar  Costa de Lisboa dan is een verblijf in FarolDesign Estalagem misschien iets voor jou! Kortom, kijk snel verder voor jouw droomvakantie.

Farol Design Estalagem: meer details over deze vakantie

Omschrijving: Farol Design Estalagem Hotel is een 5 sterren accommodatie gelegen in Cascais in Portugal. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.6. Farol Design Estalagem Hotel beschikt over de volgende faciliteiten: bar, zwembad buiten, restaurant, kleinschalig.

Accommodatie: Hotel

Aantal sterren: 5

Stad: Cascais

Regio: Costa de Lisboa

Richtprijs 502.00 EUR is voor 6 dagen en 5 nachten.

Vertrek vanaf luchthaven: BRU

Meer informatie

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. De Vakantiediscounter biedt jou namelijk ook heel interessante aanbiedingen voor een ontspannende en onvergetelijke.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.