Extra aanbiedingen Portugal

Extra aanbiedingen Portugal

Extra aanbiedingen Portugal. Portugal is een mooi land om met vakantie te gaan. Hou je van cultuur of toch liever van lui lekker niks doen. Er is voor elk wat wils. Neem zeker een vast een kijkje naar onze deals en extra aanbiedingen Portugal. Je kan goedkoop met vakantie en toch een unieke vakantie beleven. Kortom, een aanbod om niet te weerstaan!

Extra aanbiedingen Portugal: overzicht

Porto en Lissabon

Ontdek beide steden tijdens deze combireis! Je verkent Porto en maakt kennis met het Portugese leven. Van daar neem je de trein naar Porto. Met een ligging vlakbij het strand ontdek je Lissabon. Zo ontdek je heet beste van twee werelden. Bovendien aan een voordelige prijs. Het bedrag omvat vaak een verblijf in hotels op basis van ontbijt. Ook de vliegtickets en het treinticket zijn dikwijls in de prijs inbegrepen. Neem snel een kijkje. Voor meer details klik hier.

 

Zonvakantie Portugal

Ontdek de Algarve met zijn gouden stranden en unieke rotsformaties. Een verblijf in Carvoeiro is dan ook een aanrader om van deze prachtige natuur en de Portugese stranden te genieten. Carvoeiro was oorspronkelijk een bescheiden vissersdorpje. Ondertussen is deze plaats uitgegroeid tot een levendige badplaats. Je kan er gezellig kuieren tussen de winkeltjes en restaurantjes.

extra aanbiedingen Portugal

Comments are closed.