Eurostars Oporto Hotel in Costa Verde

Eurostars Oporto Hotel in Costa Verde

Eurostars Oporto Hotel boek je goedkoop via De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijke reisbureau werd voor het zoveelste jaar op rij beloond met een Zoover Award. Voor een vakantie naar Portugal zijn er dan ook heel wat mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende streken en accommodaties om dit prachtige land te ontdekken. Ga je naar Costa Verde dan is een verblijf in EurostarsOporto Hotel misschien iets voor jou! Kortom, kijk snel verder voor jouw droomvakantie.

Eurostars Oporto Hotel: meer details over deze vakantie

Omschrijving: Eurostars Oporto Hotel is een 4 sterren accommodatie gelegen in Porto in Portugal. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.8. Eurostars Oporto Hotel beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, koelkast, parkeerplaats, restaurant, kluisje, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi.

Accommodatie: Hotel

Aantal sterren: 4

Stad: Porto

Regio: Costa Verde

Richtprijs 475.00 EUR is voor 6 dagen en 5 nachten.

Vertrek vanaf luchthaven: BRU

Meer informatie

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor bijvoorbeeld meer Portugal tips. De Vakantiediscounter biedt jou namelijk ook wat heel interessante aanbiedingen voor een ontspannende en onvergetelijke.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.