Estival Islantilla in Algarve – 4 * (838.00 EUR)

Estival Islantilla in Algarve – 4 * (838.00 EUR)

Estival Islantilla in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een hotel verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Estival Islantilla in Algarve, Islantilla Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 838.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Estival Islantilla  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Estival Islantilla

Omschrijving: Estival Islantilla heeft een rustige, wondermooie ligging aan een lang en uitgestrekt zandstrand. Het behoort tot de top tien van de mooiste stranden in Andalusië en kreeg er een Blauwe vlag bovenop. Je verblijft er in frisse en ruime kamers in wit en blauw die je een instant vakantiegevoel bezorgen. Ook de zwembaden zijn hier het nakijken waard: groot, in de vorm van een lagune, en omringd door heerlijk veel groen. Naar onze mening is dit levendige hotel tijdens schoolvakanties eerder geschikt voor families met kinderen. In het voor- en naseizoen is dit ook een aanrader voor koppels die rust opzoeken. Dit hotel is gelegen aan de Costa de Huelva (Spanje)..

Estival Islantilla heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8 /10.

De richtprijs is 838.00 EUR voor 7 dagen.

Estival Islantilla ligt in: Islantilla,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.