El Capistrano Village – inclusief huurauto – sterren – (439.00 EUR)

El Capistrano Village – inclusief huurauto – sterren – (439.00 EUR)

El Capistrano Village – inclusief huurauto gelegen in het stadje Nerja. 

El Capistrano Village – inclusief huurauto: meer details

Omschrijving: Appartementen El Capistrano Village liggen op een rustige locatie net buiten het centrum van het veelzijdige plaatsje Nerja. Het karakteristieke El Capistrano Village bestaat uit de wijken San Juan de Capistrano, Oasis de Capistrano en Capistrano. Kenmerkend zijn de traditionele bouwstijl, de witte huisjes en smalle steegjes. Ieder wijkje heeft een eigen zwembad en het zandstrand Burriana is nog geen 20 minuten lopen. Ook in het centrum van Nerja bent u met een halfuurtje.De appartementen zijn huiselijk ingericht met een zitgedeelte, een kitchenette en een eigen terras of balkon. Wandelend kunt u al veel van de omgeving verkennen, maar met de huurauto die u automatisch bij dit verblijf boekt, kunt u ook het adembenemend mooie binnenland ontdekken.

Stad: Nerja

Regio: Costa del Sol – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 439.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.